Resiliens – en utstilling laget av IOMAKA

Resiliens - en utstilling laget av IOMAKA

Velkommen til utstillingsåpning av utstillingen Resiliens av den spennende kunstnerduoen IOMAKA i Drengestua på Gjøvik Gård lørdag 25.februar klokka 12! Utstillingen står til 11. mars, og har åpent torsdager, lørdager og søndager, klokka 12-16. Ved åpningen vil kunstnerne være tilstede, og det vil bli musikalsk innslag ved Stein Villa. Velkommen til spennende utstilling!

Utstillingen Resiliens er laget av kunstnerduoen IOMAKA som består av Ingrunn O. Myrland og Ann Kristin Aas. De har gjennom flere år utvekslet tanker og ideer på bakgrunn av et felles interesseområde, som det siste året har resultert i et konkret samarbeidsprosjekt. Se http://iomaka.blogspot.com/ for mer info om prosjektet.

One Comment to "Resiliens – en utstilling laget av IOMAKA"

1. Jeg innrømmer , jeg har ikke vært på gjovikkunstforening.no i lang tid men det var en annen glede å se Det er slik et viktig tema og ignorert av så mange , selv fagfolk. Jeg takker dere for å bidra til å gjøre folk mer oppmerksomme på mulige problemer . hilsen!