Medlemsmøte

26. oktober kl. 19.00–21-00

Hovedfokuset i dette møtet er Kunstfestivalen 2011.

Prosjektet er et samarbeid mellom Gjøvik Kunstforening, Norske Kunstforeninger, Gjøvik Glassverk, Galleri Svae og Gjøvik 2011.

Temaet for festivalen er glasskunst, men det vil også bli utstillinger av billedkunst og andre kulturinnslag.
Selve festivalhelga er 9. – 12. juni, mens glasskunstutstillingene vil vare fra 10. juni til 15. august. Styret vil orientere om planene og status i arbeidet med å forberede gjennomføringen av arrangementet.

Program:

1. Orientering om Kunstfestivalen. Program. Organisering. Økonomi. Samarbeid. Einar Amlie Karlsen.
  2. Glass som medium for kunstuttrykk. Status, trender og muligheter. Ulla-Mari Brantenberg.
  3. Fra kunstglass til glasskunst. Om Gjøvik Glassverks satsing på strategisk samarbeid med kunstnere. Daglig leder Steffen Csirmaz.

Gjennom møtet ønsker vi å komme i kontakt med medlemmer som er villige til å være med å ta et tak, stort eller lite, for foreningen i forbindelse med festivalen.

Hjertelig velkommen!!

(Ikke medlem enda, men ønsker å bli det? Ta kontakt!) 🙂