Juryert høstutstilling 2014

Vi har gleden av å invitere dyktige unge og eldre, profesjonelle og uetablerte til årets høstutstilling i regi av Gjøvik kunstforening. Dette er 4. gang vi arrangerer juryert kunstutstilling. Vårt formål med en slik utstilling er å kunne vise fram et tverrsnitt av kunstneriske uttrykk lokalt med utøvere bosatt eller med tilknytning til Oppland. Vi håper derfor at mange har lyst og interesse av å få sine verk juryert av en faglig sterk jury og kanskje vist for et bredt publikum, ikke minst har vi et håp om å bli kjent med nye lokale kunstnere.

Vi oppfordrer alle interesserte innen følgende utrykk til å sende inn dokumentasjon på inntil 3 verk hver; alle typer billedkunst, tegning, grafikk, skulptur, tekstil, foto, installasjoner og performance.

Kauffeldtgård 6. september–28. september 2014

Søknadsfrist er 1. August 2014